10/06/28 Tesztcsapat az iPhone 4-hez

Madalina Rita

A legújabb iPhone egyik legimpresszívebb funkciója a Facetime-nak elnevezett videotelefonálási lehetőség azoknak, akik soha nem tudnak elszakadni szeretteiktől, illetve állandó tárgyalási kényszerben töltik napjaikat.

Viszont amíg a szerencsés tulajdonosok tényleg csak egy szűkebb körbe tartoznak, nem igazán tudnak örülni ennek az újításnak, hiszen nincs kivel használniuk.

Erre gondolt az Apple és várhatóan csak középtávra, de elindított egy olyan szolgáltatást, mely a Facetime tesztelését teszi lehetővé.

Csak fel kell hívni az ügyfélszolgálat erre szakosodott csapatát, és máris lehet örülni a csodálatos új technológiának és a csúcskategóriás telefonunknak.

Egy ideig még rá lesznek kényszerülve az iPhone tulajdonosok az ügyfélszolgálat hívására, ha ezt a fajta elégedettséget szeretnék érezni, dehát ez egy ilyen kemény világ. :)

 




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1002113844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása