13/05/07 Zseniális spanyol kampány

Madalina Rita

Nem pr és nem digitális, mégis fontos: Spanyolországban indítottak egy kampányt, mely a gyerekeknek szól, és amit csak ők láthatnak. Az aktivitás során használt plakátok ugyanis a felnőttek magasságában csak egy szomorú arcú kisfiút mutatnak, azonban a tíz év alatti gyerekek magasságában már láthatók az arcán ejtett sebek és más sérülések is.

Ezenkívül egy mondat is megjelenik: "Ha valaki bánt, hívj fel minket és segítünk." Így titokban tudnak üzenni a bántalmazott gyerekeknek, némi eséllyel anélkül, hogy a valószínűleg éppen velük tartózkodó bántalmazójuk ezt észrevenné.

Nagyon okos kampány, ami bár ijesztő lehet a gyerekek számára, lehetőséget teremt a velük való beszélgetésre a családon belüli erőszakról, illetve más jellegű bántalmazásokról. Talán még az érintett gyerekeken is segít.

Címkék: kampány olvastuk



Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr545285876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása