Facebook oldaldoboz

A napi.hu legfrisebb hírei

13/04/29 Ismerkedés tízezer méteren

Varjasi Viktor

Míg a magyar kormány földhözragadt táncházzal igyekszik megoldani az egyedülálló fiatalok párválasztási gondjait, addig Amerikában szó szerint az egekbe emelik a mesterséges flörtölést.

A Richard Branson brit milliárdos nevével fémjelzett Virgin America nevű légitársaság, Los Angeles és Las Vegas között közlekedő járatain ugyanis elindítják az „üléstől ülésig” szolgáltatást. Ezzel a kalandra vágyók a repülőgép fedélzeti rendszerén keresztül, név nélkül küldhetnek koktélokat, nassolni valót vagy akár főtt ételt is a számukra szimpatikus idegeneknek - kezdeményezés gyanánt.

A módszert fényezve egy videóban maga Branson mutat rá példás magabiztossággal arra, hogy bár nem egy hazárdjátékos, szerinte így legalább 50 százalék az esélye annak, hogy párosan szálljunk le a repülőről. Persze: ilyen oddsra ki ne merne tenni…

A Virgin egyébként, az olcsó csajozási/pasizási trükk mellé, 39 dolláros (9 ezer forintos) olcsó jegyeket is kínál, hogy növelje húspiaca méretét.

Bár nem valószínű, hogy az új szolgáltatásnak köszönhetően perverz kéjencek és fiatal szeretőkre hajtó gazdag hölgyek hordái rohanják meg a Virgin irodáit, sokan kritizálják emiatt Bransonék ötletét.

A Gawker például azt jövendöli, a női utasok száma „legalább 100 százalékkal” fog csökkeni a Las Vegas-i járatokon, míg egyes kommentelők – némi túlzással - az utolsó olyan közeg elvesztésére panaszkodnak, ahol nyugodtan lehettek a nemkívánatos udvarlóktól.
Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!