12/01/31 Timeline Movie Maker - instant videó az online életünkről!

Berkes Ákos

Egy új Facebook alkalmazás segítségével bárki másodpercek alatt készíthet egy videót azokat a tartalmakat felhasználva, amiket az elmúlt években megosztott a közösségi oldalon. 

Ehhez két dolog szükséges csupán: az egyik, hogy már Timeline formában használjuk profilunkat, a másik pedig, hogy hozzáférést biztosítsunk az app-nak az azon megosztott tartalmakhoz. 

A Timeline Movie Maker-ben ezután személyre szabhatjuk a kisfilm alatt hallható zenét, de csak azok hangulata alapján. Valamint kicserélhetjük fényképeinket és videóinkat a filmben, ha valamit nem szeretnénk látni benne. Az elkészült filmeket megoszthatjuk a Facebookon és az adott posztra mutató linket pedig a közösségi oldalon kívül is, amennyiben a Publikus megosztási funkciót választjuk a jóváhagyásnál. 

Az ilyen kreatív, de technikai tudást nem igényló, mégis egyedi tartalom előállítására alkalmas webalkalmazások népszerűsége biztosan növekedni fog 2012-ben. Az Intel Museum of Me kampánya tavaly nagyon elterjedt, azonban más koncepción alapult, hiszen egy virtuális közegbe helyezte tartalmunkat, és a Timeline eljövetelével kompatibilitási problémák is felmerülhetnek. Az elkészült filmeket, ha publikusak, kíváncsian várjuk kommentben! 




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!



süti beállítások módosítása