12/08/06 A hét alkalmazása: Splash

Szabados Krisztián

Mindenki, aki szervezett már valamilyen, a szűk családi ebédnél nagyobb rendezvényt, tudja, hogy az egyik legnehezebb feladat a visszajelzések kezelése, a jelentkezők regisztrálása és folyamatos tájékoztatásuk a programmal vagy változásokkal kapcsolatban. De most már ez is gyerekjáték, köszönhetően a Splash nevezetű webes applikációnak.

A Splash-t unatkozó rendezvényszervezők készítették, akik demokratizálni szerették volna az event management diktatórikus világát: legyen mindenkinek saját, ingyenes rendezvényoldala!

splash2.jpg.

Ahogy a fenti képen is látható, a Splash segítségével létrehozhatjuk a rendezvényünk önálló weboldalát. A dizájnt magunk is kialakíthatjuk, de előregyártott sablonokat is használhatunk. Ha tehát bulit szervezünk, elég elküldeni a weboldal linkjét a meghívottaknak, akik itt regisztrálhatnak, megnézhetik, kik jelentkeztek már, hol lesz a buli, mikor, mi lesz a program, stb.  De ez még nem minden!

splashthat1.jpg

A Splash adminján a szervező mindent kézben tarthat: büdzsé, szervezési feladatok, a rendezvényt szervező csapat menedzselése, feladatok, határidők kiosztása és a rendezvény promóciójának alakulása. ELképesztően profi oldal a Splash és ráadásul mindezt ingyen kínálja!




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!

12/08/06 A hét infografikája: nyári naplopók

Sajti Botond

Új rovatot indítunk a Trendlaboron, a jövőben heti rendszerességgel mutatunk be egy-egy friss, aktuális, de mindenekelőtt érdekes infografikát. Most első alkalommal, a nagy hőségre való tekintettel ismerkedjetek meg a nyári lógósokkal: ők azok, akik ahogy egyre melegebb lesz az idő, úgy vesztik el egyre inkább a munkakedvüket. A CaptivateNetwork infografikájából kiderül, mit lehet tudni róluk, és hogyan ütik el munka helyett az időt.

TheSummerSlacker_501f3e5c78529.jpg

Forrás

Címkék: adat infografika



Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá! · 1 trackback



süti beállítások módosítása