15/06/02 Tipikus fővárosi karakterek közvetítik Budapest sokszínűségét: #köszibudapest

FLOW PR

Budapest a szemünk láttára válik a világ legizgalmasabb fővárosává, néhány kreatív fiatal pedig úgy döntött: itt az ideje köszönetet mondani mindezért. A FLOW PR által a Budapest Essentials számára tervezett és megvalósított #köszibudapest kampány célja, hogy korrajzot fessen a jelen Budapestjéről olyan karakterek segítségével, akik közvetíteni tudják a főváros sokszínűségét. A kampányhoz – mások mellett – olyan ismert budapestiek adták az arcukat, mint Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás, Adorjáni Bálint, Hervé-Lóránth Ervin, Farkas Franciska, Buda Márton, Éder Krisztián és Lakatos Márk. A Viszlay Márk fotóiból készült kiállítás június 25. és 28. között tekinthető meg a Budapest Essentials margitszigeti fesztiválközpontjában.

Egy fotósorozat, amelyben együtt szerepel Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Lakatos Márk? Ez nem más, mint a #köszibudapest! Az ismert budapesti arcok mellett a Rudas fürdőmestere és a Nagyvásárcsarnok kofája is elmondja képpel és szavakkal, hogy miért szeret itt élni és, hogy miért tartja a Budapestet a világ legnagyszerűbb városának.

De mit is köszönhetünk Budapestnek? A rengeteg élményt, a Bubit, a megújuló köztereket, az állatkertből kiszűrődő gyerekzsivajt, a Kazinczy utca nyüzsgését, az ezerféle utcakövet, a sok kávét és hamburgert, a zsidónegyed tűzfalait, a szecessziót és a szocreált. A csupa színes karaktert, a színészeket, a zenészeket, a designereket és a képzőművészeket, a Szecskában sakkozó bácsikat, a ligetben piknikező családokat és a Madách téren gyülekező fiatalokat.

lol_5585_small-w640h480.jpg

Ha te is kíváncsi vagy, mit üzennek a #köszibudapest arcai, gyere el június 25. és 28. között a Margitszigetre, és nézd meg a kiállítást a Budapest Essentials fesztiválközpontjában!




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

1 komment



süti beállítások módosítása