15/05/06 Az okos vízszűrő figyelmeztet, ha nem iszol eleget

Sajti Botond

Korábban már írtunk a Trendlaboron olyan ruhadarabokról, amelyek a testfunkciókat figyelve jelzik, ha például túlhajtja magát az ember. Aki szereti az élete minden mozzanatát behálózó okos kütyüket, annak jó hír, hogy már vízszűrőből is készült egy hasonló konstrukció: a Cove terméke okostelefonon keresztül figyelmezteti tulajdonosát arra, hogy naponta kellő gyakorisággal fogyasszon vizet.

Napközben átlagosan 2 és 3 liter közötti folyadékmennyiséget igényel a szervezet, amelyet célszerű folyamatosan, kisebb adagokban elfogyasztani, ám a gyártó szerint a napi hajtásban sokan megfeledkeznek, ezért indokolt erről rendszeresen alerteket küldeni a felhasználóknak. Az alkalmazás emellett arról is értesít, ha például cserélni kell a szűrőt a készülékben, de még a víz hőmérsékletét is beállíthatjuk segítségével.

shop-filtration_1.jpg

A feledékeny vízivóknak elég borsos árat kell fizetnie, ha ezt a megoldást választják: 249 dollárba kerül egy ilyen készülék. Tekintve, hogy a nap nagy részét a munkahelyén tölti az ember, nem elég, ha az otthonában tart egyet, hanem még az irodába is célszerű beszerezni egy másodikat, így már 500 dollárnál járnak a költségek. Ha nagyon aggódunk, hogy elfelejtünk napközben vizet inni, ennél mindenképp olcsóbb megoldás egy megfelelően beállított mobilos emlékeztető használata.




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr567434510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása