13/01/24 Heti infografika: TOP 50 vezérigazgató a közösségi médiában

Berkes Ákos

A vezérigazgatók személyes pozicionálása az egyik legfontosabb eleme a vállalati imázsépítésnek. Ha ezt el tudjuk fogadni, akkor azt is meg kell értenünk, hogy stratégiai tervezésnek ki kell térnie a CEO-k online és közösségi jelenlétére is. 

A világ 50 legbefolyásosabb vezérigazgatójának online jelenlétét a vállalat brandelt tartalmában, valamint közösségi médiabeli megjelenésüket vizsgálták egy kutatásban, amit az alábbi infografika formájában is megosztottak a nagyérdeművel. 

Megjelennek a CEO-k a Youtube csatornán? Van-e személyes profiljuk valamelyik közösségi oldalon? És ami talán a legérdekesebb: azon vállalatoknak, amelyeknek általánosságban jó a megítélése, vajon nagyobb arányban érhető el a vezetőjük közösségi oldalon? 

(klikkre nagyobb lesz)

WS_SYCEO_Infographic.jpg




Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trendlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr245040600

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.24. 15:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása